Hunden på hjul

Det finns stunder då man inte kan låta bli att beröras, då man försöker hålla tårarna tillbaka men de trillar envist ned för kinden ändå, en av dessa stunder är när man tittar på hunden Hoppa och hans hjul som gör det möjligt för honom att leva ett ”normalt” liv, kolla in video HÄR eller  HÄR

Amazing dog beats the odds to walk again

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hunden på hjul

  1. Linda skriver:

    Hejjag kikade in här på din blogg.

  2. Bloggrina skriver:

    En kär vän, på 2 eller 4 ben, spelar ingen roll. Alla har rätt till ett gott liv. Varför skulle inte Hoppa kunna få ”reservdelar” när det är helt självklart att vi människor får det (mja, det är väl inte riktigt så, men den som är intresserad får göra egen koll) Jag tycker mycket om katter också, och det där tjafset om att Hundar o Katter inte tål varandra, det är inte sant! Det handlar ju inte om djuren utan om deras hussar o mattar…Jag har en teori om hundälskare/katthatare, men det kan vi kanske surra om en annan gång?Hejan svejsan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.