Hunden Plexus räddade husses liv

brandman.jpg

Hunden Plexus har blivit hjälte med hela svenska folket efter att han igår räddade livet på husse Tony, genom att väcka honom då huset stod i brand.

Bara minuterna efter att husse Tony och Plexus hoppat ut genom fönstret på andra våningen stod hela tvåvåningsvillan i brand. Husse låg och sov djupt efter att ha tagit migrenmedicin på morgonen, Plexus kände röklukten och buffade envist liv i den sömndruckna husse. Plexus räddade livet på både sig själva och sin husse. Plexus är en blandras av amstaff, bordercollie och tibetansk terrier. Tur i oturen att Tony stannat hemma från jobbet för annars hade troligtvis Plexus dött i branden.

Hunden Plexus räddade husse från branden

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.