Hund funnen död i ån

dog0058.gifdog0043.gifFör drygt en vecka sedan försvann en man och hans hund i Kalmar, de skulle ut på en långpromenad och hördes aldrig av efter det. Man har nu funnit den försvunna mannens hund död i ån.

Som mest så letade 9 hundpatruller, helikopter och hemvärnet efter mannen och hunden, även dykare har letat i ån då man ganska fort misstänkte att hunden kanske gått ned sig genom isen och att mannen försökt rädda hunden. Efter att man har funnit hunden död i ån inleddes dykningar på platsen. Det mest troliga och mycket tragiska är att hunden faktiskt gick ned sig och husse försökte rädda den, men fick sätta sitt eget liv till.

Isarna är mycket förädiska nu, tänk på det ifall ni låter era hundar springa lösa nära stränder, en olycka sker så hastigt.

Försvunnens hund hittad död i ån

Stort pådrag efter försvunnen man

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hund funnen död i ån

  1. ms Cromwell skriver:

    Så hemskt och tragiskt. Hunden är ju människans bästa vän.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.