Dansk man tröttnade på hundbajs – uppvaktade hundägaren med bajset

hundbajs.jpg

En man i Danmark tröttnade på en kvinnlig hundägare som inte plockade upp efter sin hund. Mannen tog en skål färsk hundbajs med till kvinnans jobb och ”uppvakatde” henne med hennes egen hunds bajskorvar.

Ett bråk eskalerade mellan en man och en kvinnlig hundägare i Danmark, mannen tröttnade på kvinnan som lät bli att plocka upp efter sin hund trots att mannen påpekat detta för henne många gånger. Mannen plockade helt enkelt upp en stor skål full av färsk hundbajs och besökte kvinnan på hennes jobb, där han lämnade över skålen med hundbajsen. Det blev full panik och man var tvungen att tillkalla polis för att lugna ned de två stripstupparna.

Kanske lärde sig hundägaren att plocka upp efter sin hund eller så skiter hon i det även i fortsättningen………

Skittrött gav tillbaka

Mand gav en skål hundelorte till kvinde

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dansk man tröttnade på hundbajs – uppvaktade hundägaren med bajset

  1. Plastskallen skriver:

    haha så jävla klockrent 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.