Stulna hundar återfunna – lämna ALDRIG hunden bunden utanför en affär etc

rescue_their_lives.jpg

En kvinna i Gävle hade tur i oturen, man har funnit hennes två hundar som blev stulna utanför ett café medan matte fikade.

I fredags kväll hade kvinnan bundit upp sina hundar Ted och Kira av raserna labrador respektive amstaff/engstaff, utanför en restaurang. Matte kilade in för att fika och en halvtimme senare då hon kom ut var hundarna borta! Dagen efter hade polisen funnit den ena hunden liggandes vid en bankomat och på kvällen hade man lyckats finna den andra hunden i en lägenhet i Söderhamn. Båda hundarna var välbehållna.

Även hunden Nicko stals utanför en affär på Stattena centrum i fredags på kvällen. Nicko är återfunnen och välbehållen.

Vad lär vi oss av detta, jo lämna ALDRIG DIN HUND bunden utanför en affär, café eller vad som helst, låt hunden stanna hemma ifall du skall ut på ett annat ärende än en hundpromenad!

Hunden mår mycket bättre av att stanna hemma än att bli uppbunden ensam ute på gatan, har du inte tid med att rasta din hund så låt bli att skaffa en hund! Allt för ofta ser man hundar av olika storlekar stå utanför någon affär etc, sådana hundägare borde få hundförbud pga birstande tillsyn av hund kan man tycka.

Stulna hundar hittades i Söderhamn

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.