Hundbajs upprör mer än snus och cigarettfimpar


Dog Poop.jpg

En artikel på nwt.se om hundbajs fick många läsare att se rött, förslag som DNA-register, böter och kommunkampanjer haglade in över redaktionen.

Det finns snart 1 miljon hundar i Sverige och dubbel så många människor som retar sig på hundbajset. Det är vår och då snackas det hundbajs, det slår aldrig fel det är likadant varje år. Jag retar mig minst lika mycket som andra personer på bajset MEN varför blir det aldrig artiklar och debatter om cigaretter, godispapper, tuggummin, snus, Mc Donalds förpackningar och annat skräp som människan slänger på gator, torg och i naturen? Det är minst lika äckligt att ha skorna fulla av snus, eller barn och djur som får i sig gift från cigaretter och snus.

 

Polisen skiter i bajset

Registrera hundbajset och ge böter

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.