Hundägare missnöjd med veterinärvård i Göteborg

Hunden Joffe bröt benet på långfredagen, pga brist på veterinär i Skåne sändes hunden till Göteborg för operation.

Veterinären i Skåne bedömde skadan som allvarlig och operation krävdes så fort som möjligt, hunden sändes till Göteborg där man konstaterade att operationen kunde vänta till annandag påsk. Hunden opererades dock redan på påskdagen men till att börja med snittade veterinären upp fel ben. Hundägaren är onöjd medan veterinärens vård i Göteborg, medan kliniken menar att de inte har gjort något fel utan varit mycket hjälpsamma som opererat hunden trots brist på veterinärer i påskhelgen.

Klinikerna bedömde olika

Joffe fick vänta två dygn på operation

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.