Ung kvinna biten av schäfer

 

4226ec1e6298b7c1.jpg

En 18 årig kvinnan attackerades och bets svårt i armen av en schäfer hund i Danmark, kvinnan vill att hunden avlivas.

Kvinnan promenerade längs gatan och överraskades av en herrelös hund som plötsligt gick till attack, hunden bet kvinnan djupt i armen. Kvinnans skador togs omhand på sjukhuset. Kvinnan önskar nu att hunden skall avlivas och det har angående attacken uppstått en het debatt på olika nätsajter i Danmark.

Hunden bør aflives

Bidske hunde skal aflives

18 årig kvinde overfaldet og bidt af hund

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ung kvinna biten av schäfer

 1. M. Beck skriver:

  ytterligare ett bra exempell på att en licens för att äga kamphundar och vissa brukshundar, som Rottweiler, Schäfer, Doberman och andra som figurer ofta i angrepps statistiken.Vilken dåre som helst ska inte få äga stora hundar och framför allt inte kamphundar. Allt för många nissar tränar sina kamphundar på andra djur för att träna dem i angreppstaktik. Några nazister i Helsingborg bussade sin kamphund på några får för ett antal år sen. Andra tomtar stjäl mindre hundar som den sen låter sina kamphundar attackera.

 2. Lottaonline skriver:

  Jag trodde först att din site var för hundvänner!Har troligen misstagit mig ganska rejält, för vad är syftet med att skapa ännu mer hundrädsla och agg mot hundar, genom inlägg, efter inlägg, om hundar som bits och ”kamp hundar” hit och dit?

  • Dog News skriver:

   Dog News tar upp nyheter om hund som förekommer i media, tyvärr är det många negativa nyheter blandat med nyttiga inlägg

 3. Lottaonline skriver:

  Ja media överlag har ju stort inflytande. All media kan ju även vinkla sina åsikter politiska och även ”hundlika” värderingar så det vänds åt ett visst håll. Ibland har det förekommit lite ”hets mot hund” liknande inlägg i vissa tidningar, som kan vara något störande.Jag visste inte att ni plockade andras nyheter, utan trodde ni komponerade eget, då blir det ju ett annat perspektiv. Trots att Dog News ju borde kunna handplockas vad som väljs in med.Ok, ha det gott. 🙂

  • Dog News skriver:

   ”Jag visste inte att ni plockade andras nyheter, utan trodde ni komponerade eget” > Dog News återger nyheter som förekommer i media, hur man sedan tolkar det, det avgör ni läsare. Vi önskar er en trevlig helg!

 4. Dog News skriver:

  Kommentar till Lottaonline ovan > Dog News skriver även egna reportage och inlägg + att vi återger nyheter från media

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.