Biorion och Eforion vägen till en bättre päls

Efter en lång mörk och kall vinter behöver även hunden få ett litet kosttillskott för att få tillbaka glansen i pälsen. Eller kanske har din tik haft valpar och du önskar få lite extra fart på tillväxten av päls, då kan vi varmt rekommendera följande produkter som vi framgångsrikt använt i snart 10 år på våra hundar.

Fthumb1_Aptus_Biorion_60.jpg.png

Aptus Biorion tabletter
Biorion ges till hund och katt för tillväxt och vård av hud, päls och klor. Biotinbrist ger symtom som till exempel torr och livlös päls, pigmentbrist, håravfall, torr och mjällig hud samt svaga och sköra klor.
HÄR kan du köpa Biorion tabletterna 

Fthumb1_Aptus_Eforion_60.jpg.png


Aptus Eforion Forte
Eforion forte används för vård av hud, päls och klor. Fettsyrepreparat behövs speciellt då kosten är fettfattig t.ex. vid användning av vissa torrfoder. Eforion forte används också för att förbättra pälskvalitet och hudens skyddsbarriär samt för att minska mjällbildning.
HÄR kan du köpa Eforion kapslarna 
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.