Djurplågare nätverkar och hetsar varandra till nya dåd

Det har blivit en trend att plåga och filma djurplågeri, filmerna läggs sedan upp på internet, där man kan finna allt från hunden som hetsades genom att bita en levande kanin till att man skjuter huvudet av levande katter.

Djurplågare nätverkar och sprider sina fruktansvärda dåd på internet, allt står inte rätt till med dessa personer som genom djurplågeri söker tillfredsställelse och uppmärksamhet i livet. Sverige behöver ta i detta med krafttag omgående innan det helt spårar ur. Lagen för djurplågeri av detta slag behöver skärpas.

Allt fler djurplågerifilmer sprids på nätet

Något saknas i den som plågar djur

Samhället måste skärpa sin syn på djurplågeri debatt

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.