Vakthundar upprör oroliga föräldrar i Arlöv

En byggfrima har varit tvungen att hyra in vakthundar vid byggarbetsplatsen intill Havrens förskola i Arlöv, på grund av upprepad skadegörelse och stölder. Nu fruktar barnens föräldrar de stora vakthundarna.

Vakthundarna finns på plats enbart på kvällar och nätter, ändå är föräldrarna till barnen för att någon skall bli skadad av hundarna eller biten till döds.Tyvärr kan inte barnen låta bli att provocera hundarna, utan de både retar dem och kastar sten på dem.

Skolans rektor har kontaktat föräldrarna och bett dem se till sina barn men inget hjälper, tvärtom upprör det föräldrarna ännu mera att rektorn bryr sig mer om hundarna än om barnen.

Men varför i hela fridens namn måste barnen provocera hundarna? Hundarna gör ju bara sitt jobb och skulle inte skada någon om de bara fick vara ifred. Är det ingen förälder som har förstått meningen med varför vakthundarna är där?

Farliga vakthundar skrämmer föräldrar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.