Rottweiler attackerade 5 årig flicka – svårt biten i ansiktet

rottis.gif

En fem årig flicka blev idag vid 16.30 tiden svårt biten i ansiktet av grannens rottweiler i Umeå. Tur i oturen var att hunden inte bet flickan i halsen då hade det kunnat sluta med katastrof.

Flickan lekte på sin gård då hon plötsligt blev attackerad och biten svårt i ansiktet av grannens rottweiler som hade rymt. Hunden bet sig fast i ansiktet på flickan och vägrade släppa taget, man var tvungen att bända upp hundens käkar för att få den att släppa sitt grepp enligt AB. Flickan ligger för tillfället på sjukhus och hunden skall vara påväg för avlivning.

Femåring svårt hundbiten i ansiktet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Rottweiler attackerade 5 årig flicka – svårt biten i ansiktet

 1. M. Beck skriver:

  Hundälskarna brukar ju skrika sig hesa om att det är ägarens fel var gång någon skadas. Borde man då inte avliva ägaren istället. Han kommer säkert, som brukligt, att skaff en ny rottis. Om man nu avlivade honom så slapp man ju detta problem eftersom han säkert kommer att skaffa en ny rottis, vilket är brukligt för oansvariga hundägare.

 2. :)))) skriver:

  Har många i min bekantskapskrets som har eller haft dessa typer av hundar. Att de är så snälla och goa är bara en lögn. Har själv haft både rotweiler och ambull, som jag fick avliva. Ingen av dessa hundraser kommer in i mitt hus och jag vill inte möta dem heller på gator och torg. Dessa raser funkar ungefär som psykopater. De är avlade för att vakta och det är just vad de gör, och det är där faran ligger för andra människor. Det har inte ett skit som helst att göra med ägaren.

 3. :)))) skriver:

  Vi får inte äga och vandra omkring med andra slag av rovdjur efter eget behag. I vissa kulturer är detta helt normalt. Märkligt att det är helt ok att vilket mongo som helst kan inhandla kamphundar.

 4. petra skriver:

  jag ler då jag ser senaste inlägget av THEATER. tanken har föresvävat mig mycket under senaste månaden. jag tänker inte lägga mig i denna debatt, då jag gjorde det förra månaden, då det var min son som blev biten. Jag har läst , hört och sett så mkt den senaste månaden i detta ämne och vill eller orkar inte höra mer av dessa ”jag kan hundar” människor. Jag vill bara sända mitt deltagande till familjen och hoppas att flickan efter omständigheterna mår väl. jag vet vilka tankar som susar genom deras huvud, alla tänk om, alla vad händer nu

 5. petra skriver:

  Chocken som får en att skaka och inte kunna tänka klart, på dagar, i veckor. Om ni läser detta , så tänker vi på er.

 6. Dannielle skriver:

  Theater – Och jag antar att dina hundar kom från bra uppfödare och att du visste precis hur man handskas med båda raserna?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.