Kvinna glömde hund i varm bil – åtalas för djurplågeri

sol.gif

Den danska kvinnan som glömde kvar sin hund i en varm bil åtalas nu vid Malmö tingsrätt misstänkt för djurplågeri.

Kvinnan glömde kvar sin hund i en parkerad bil i Malmö en mycket varm sommardag ifjol. Cockerspanieln mådde mycket dåligt då polisen kom till platsen efter att några förbipasserande hade slagit larm. Man uppskattar att det var ca 60-80 grader varmt i bilen och att hunden suttit där minst 1,5 timmar.  Ägaren till bilen kom till platsen ett bra tag senare och en veterinär har konstaterat att hunden skulle varit död vid det laget om inte polisen hade räddat den.

Åtal för glömd hund i varm bil

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.