Flera hundar hotas med avlivning – behöver nya hem

Dog-drinking.gif

De tio vanvårdade hundarna som omhändertogs av polisen i Emmaboda kommun för 3 månader sedan behöver nu omedelbart få nya hem.

Hundarnas vistelse på pensionatet har snart nått sitt slut och då hotas de med avliving om ingen åtar sig att ge dem nya hem. Hundarna är av bladras mellan eventuellt labrador, newfoundland och kanske rottweiler och de behöver en van hundmänniska som kan ta sig an dem och uppfostra dem väl. Polisen i Emmaboda är angelägen om att finna nya hem till hundarna, hör av dig till dem om du kan erbjuda ett kärleksfullt och stabilt hem till någon av dem.

Flera hundar nära att avlivas

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.