Dyrt på Blå Stjärnan i Göteborg

I dagens Göteborgsposten hade Eva Ljungberg skrivit en insändare om att det är dyrt att besöka Djursjukhuset Blå Stjärnan i Göteborg på lördagar.

Eva hade besökt Blå Stjärnan med sin hund som hade öroninflammation i ena örat, kostnad 2606 kronor för 10 minuters besök. Eva skriver att de höga priset beror på att endast Blå Stjärnan har öppet i Göteborg på helgerna och vill man inte gå dit så blir huden obehandlat över helgen.

Eva, det finns 2 andra mycket bra veterinärkliniker i Göteborg som har helgöppet, Västra Djursjukhuset i Högsbo och Små Djursakuten i Lunden. Det var nyligen ett inslag på TV om att Blå Stjärnan är ett av Sveriges dyraste djursjukhus, testa någon annan nästa gång så skall du se att du häpnar över vilken fin vård du kan få till ett förmånligare pris.

Jag kan varmt rekommendera Västra Djursjukhuset som är öppet nästan dygnet runt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dyrt på Blå Stjärnan i Göteborg

  1. Eva Ljungberg skriver:

    Hej!Tack för rådet,ska gå till någon av dessa veterinärkliniker nästa gång min hund blir sjuk.Han har en kronisk sjukdom så jag har varit hos veterinärer väldigt ofta och det har kostat otroligt mycket pengar. Hunden har samma diagnos men jag måste gå på ett besök för att få ett receptpå medicinTycker att man skulle kunna köpa de vanligaste medicinerna på apoteken till djuren precis likadant som för människor.Vet någon varför man måste besöka en veterinär för att få några verktabletter eller lite örondroppar? Som djurägare känner man sig ägd.MVHEva

    • Dog News skriver:

      Hej Eva,Kul att du tittade in här:) Min veterinär kräver inte alltid ett besök för att förnya medicin. Ibland behöver ju veterinären träffa hunden för att se om det blivit en förbärring eller sämre men annars så skall man ju kunna få medicinen förnyad via telefon så som för männsikor. Försök finna en ny veterinär där du känner att allt fungerar till så som du vill, man betalar ju mycket pengar för vården. Lycka till vidare! Kram Susann

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.