Larm om bunden hund på balkong

125qa6r.gifI söndags besökte polisen en adress i Rosengård dit de hade blivit larmade av en granne som observerat en hund som stod uppbunden på en balkong.

Polisen kunde konstatera att en ensam hund stod bunden på en balkong, ägaren var inte hemma och man kunde heller inte se hunden annat än höra den yla. Av grannarnas uppgifter fick polisen veta att hunden brukade stå uppbunden ute på balkongen, polisen ingrep inte utan ärendet skickades till miljöförvaltningen som inte längre har hand om denna typ av ärenden. Polisen skall nu se till så att ärendet utreds.

Bunden hund på balkong

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.