Svårt fall av vanvård på kennel i Norge

Detta är en av de mest fruktansvärda vanvård och misshandel av hund som har skett i Norden, det handlar om en dam i Norge som i sin kennel huvudsakligen föder upp raserna doberman, kaukasisk ovtcharka, Basenji och briard.

Vid en inspektion på kenneln i februari 2008 fann man 48 hundar, varav 22 hundar omhändertogs och 3 avlivades i maj. Av de 22 hundarna omplacerades ca 20 stycken och ytterligare 2 avlivades då dessa inte ansågs klara av ett normalt liv i familj. Man fann dessutom 15 döda valpar i kvinnans frysbox. I en gödselhög fann man kadaver av minst 30 hundar. Kvinnan avlivar hundarna genom slag, sprakar och mediciner varefter hon gräver ned dem i gödselstacken. Man har även funnit en levande hund bland de döda i gödselhögen som inte dött trots den svåra misshandel den fått utstå. Kvinnan har även avlivat en valp genom att kasta den i väggen!!!

I november 2009 omhändertogs ytterligare 11 hundar, varav en kull Basenji valpar.  Man har från polisrapporter sett att hundarna lidit av sjukdom, skador, obehandlade bettsår, infektioner osv.

På följande länkar kan ni läsa mera om misshandeln samt se videon och bilder

Kastade hundarna i gödselstacken

Polisen bröt upp dörren och hämtade djuren med tvång

Se video HÄR

HÄR finner du en artikel med länkar till flera artiklarDet här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Svårt fall av vanvård på kennel i Norge

  1. anna skriver:

    det är gamla nyheter.kvinnan är redan dömd och har hundförbud!

    • Dog News skriver:

      Tack Anna för upplysningen, vi vill belysa detta ändå:) Det är många av våra läsare som inte har läst om detta

  2. Pingback: Norska djurplågaren tände eld på hunden Rocky |

  3. Pingback: Skriv under – Stoppa den norska djurplågaren |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.