Man i Motala misstänks för vanvård av hundar

En man i Motala misstänks för vanvård av hundar och är polisanmäld för brott mot djurskyddslagen.

Mannen skall enligt uppgift ha ett flertal hundar och andra djur som han misstänks ha misskötts, en anonym anmälan har inkommit till polisen i Motala. Nu blir det länsveterinärens sak att utreda ärendet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Man i Motala misstänks för vanvård av hundar

  1. :)))) skriver:

    Ytterligare ett exempel på att en licens för att äga hundar skulle kunna stoppa en stor del av dessa oseriösa s k hundägare.Ett annat är hunden som skadades svårt av kamphundar i Malmö igår. Hunden fick opereras i tre timmar och även ägaren skadades. Ägarna till kamphundarna avek från platsen. Det är bara fint folk som äger dessa kamphundar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.