Hög hundskatt skall avlöna skräpplockare

hundbajs.gif

Bengt Holmberg vill återinföra hundförbud i Sveaparken, i Hedemora. I samma veva som hundförbudet skall börja gälla vill Bengt återinföra hundskatten, som skall vara så hög att den avlönar en person som skall plocka skräp och hundbajs.

”Ordförande i Hedemora Barnens Dagsförening, Bengt Holmberg vill återinföra hundskatten. Tanken har han framfört i ett medborgarförslag till kommunfullmäktige. Pengarna ska gå till en person som plockar upp hundbajs och annat skräp. Skatten ska vara så hög att tjänsten är självförsörjande föreslår han”…står det att läsa i Dalarnas Tidning.

Kära Bengt, varför skall hundägare betala för att en person skall få lön att plocka upp annat skräp än hundbajs? Är det hundägarnas fel att människor skräpar ned? Det finns minst lika mycket vanligt skräp, allt från MC Donalds förpackningar till kondomer i naturen som det finns hundbajs som trots allt förmultnar. Jag menar inte att hundägare skall låta bli att plocka upp efter sin hund men hundägare skall inte beskattas för de som andra grisar ned med!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.