Komma i form – skaffa hund

promenad.gif

Vill du snabbt komma i form, bli kvitt din stress, gå ned i vikt eller få ett sundare liv, svarar du ja på någon av dessa påståenden, ja då skall du skaffa dig en hund.

Det är lätt att lägga på sig några kilon för mycket under sommaren, det blir en glass eller fika för mycket, en öl till lunchen och kanske några glas vin till middagen under semestern. Dagen då du åter skall till jobbet sitter klänningen eller byxan inte som den gjorde innan. Du har inte motionerat utan bara tagit det lungt i fyra eller fem veckor, hade du haft en hund så hade du motionerat minst 3 gånger dagligen utan att tänka speciellt mycket på det.

Av motion mår man mycket bättre, man sover bättre och kan slappna av på ett annat sätt än vad man kan göra om man inte motionerar. Studier visar att djurägare har bättre hälsa än de som inte äger djur.

Träna med din hund

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Komma i form – skaffa hund

  1. Happy Puppy skriver:

    fantastiskthur kommer det sig att jag är fetjag har tvåhehe

  2. lexford skriver:

    Viktigt ämne att ta upp!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.