Whippet-tiken Mira återfunnen

En solskenshistoria kan man kalla detta, whippet-tiken Mira är återfunnen och ägarna kan pusta ut, efter två veckors letande.

Mira försvann för två veckor sedan från ett hunddagis vid Forslunda naturbruksgymnasium, sedan dessa har hon sprungitrunt i skogarna väster om Umeå. Många är det som har iakktagit Mira men inte lyckats fånga in henne under hennes två veckor i friheten. Mira led av vätskebrist då hon fångades in, hon var förståss medtagen men hade inga andra synliga tecken på sår eller sjukdom. Nu får Mira åtehämta sig hemma hos sina lyckliga ägare.

 

Hunden Mira åter hemma

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.