HJÄLP- Taxtik (blandras) efterlyser sin ägare i Bjuv – annars väntar avlivning

85bfdaa782b76268.gifEn äldre tik av blandning mellan tax och annan ras efterlyser sin husse eller matte. Tiken har sedan hon upphittades i Bjuv den 5 maj väntat på att hennes ägare skall komma och hämta hem henne.

På Djurskyddet i Malmö har man letat och efterlyst ägaren men inte lyckats finna någon som saknar tiken, vanligtvis avlivas hittehundarna efter 10 dagar men denna tik ser frisk ut och man vill ge henne en chans till, men tiden rinner ut i början på nästa vecka om ingen ägare dyker upp.

Den som saknar hunden eller vet vems den är kan höra av sig till polisen.

HÄR kan du se bild på hunden

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.