Varannan hundägare vill ha med sin hund på jobbet

663.gif

Varannan svensk hundägare vill ta med hunden till jobbet, arbetsgivarna är omedvetna om deras önskan. Men arbetsgivarna ställer sig mycket positivt till att hunden skulle kunna öka trivsamheten på arbetsplatsen visar en undersökning som Statens lantbruksuniversitet har gjort.

Hundar har som bekant en mycket positiv inverkan på männsikan som bla sänker blodtryck och lugnar. Tänk så många gånger en hund hade kunnat vara till hjälp på jobbet och lugna ned en upprörd medarbetare.

Många vill ha hunden med på jobbet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Varannan hundägare vill ha med sin hund på jobbet

  1. Anita skriver:

    Återigen glömmer man bort allergikerna. Kollegor, besökare och kunder kan lida av pälsdjursallergi.Jag har hund själv och är pälsdjursallergiker, men hade inte klarat av om någon kollega tog med sig hunden till jobbet.

  2. Eva skriver:

    Lycka till med den önskan. I denna värld av kemiska tillsatser och klinisk hygien kommer allergierna att florera och allergikerna att motsätta sig all typ av pälsdjursnärvaro, helst överallt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.