Världens största konferens om sällskapsdjurens betydelse för människan

Den 1 – 4 juli hålls världens största konferens om sällskapsdjurens betydelse för människan i Stockholm, världens främsta forskare inom området kommer att träffas för att presentera och diskutera nya studier.

Man har gjort nya studier och forskning kring hur sällskapsdjur påverkar människa och samhälle. Som de flesta djurägare vet så har sällskapsdjuren en mycket positiv inverkan på människan. Det är för tolfte gången en sådan här konferensen ordnas, senast arrangerades den i Tokyo år 2007. Konferensen skall öka allmänhetens kunskap om de positiva effekter som sällskapsdjur har för människan och samhället.

Agria Djurförsäkring är en av huvudsponsorerna till konferensen.

För att läsa mera besök länkarna nedan

People & Animals: For life

Världens stösta konferens om sällskapsdjurens betydelse för människan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.