Schäfer bet granne i ansiktet – hundägaren brydde sig inte

f2ce7d3970242c59.gif

På midsommarafton ändrades Anneli Ivarsson syn på hundar, från att tidigare ha gillat hundar är hon nu skräckslagen.

Anneli träffade på en granne och hans schäfer då hon tog en kort promenad med sin dotter, båda två började klappa hunden medan de småpratade med grannen. Dottern sprang hem i förväg medan Anneli satt kvar på huk vid schäfern, och fortsatte klia och klappa den.

Då hon senare ställde sig upp för att gå högg schäfern henne plötsligt i huvudet och bet sedan sig fast i hennes kind. Hundägaren var tvungen att bända loss käkarna för att Anneli skulle bli fri från hunden. Chocken gjorde tydligen sitt för Anneli uppfattade inte att hon blivit rejält skadad så hon började gå hemåt och hundägaren svängde om och gick hem till sig. Plötsligt såg Anneli hur blodet forsade ned från hennes ansikte, hon sökte hjälp på sjukhuset i Varberg där man plåstrade om henne och sydde hennes kind med tio stygn. Av bilderna vi sett i Kungsbacka Extra så är hela ena ansiktshalvan söndertrasad. Anneli kommer att behöva plastikoperera sig då såren har läkt. Du kan se bild på Annelis söndertrasade ansikte HÄR

Vad vi inte förstår är VARFÖR hundägaren inte reagerade då han såg Annelis söndertrasade ansikte? Varför hjälpte han inte henne?

Anneli har polisanmält händelsen, hundägaren säger att hunden aldrig bitit någon tidigare och att det var Annelis fel då hon reste sig för hastigt. Ligger inget ansvar på hundägaren? Anneli hoppas på att hunden skall avlivas.

Schäfern vägrade släppa taget

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.