Kvinna misshandlad och rånad på sin hund

En kvinna som vid tre tiden på natten var ute och rastade sin hund i Malmö, blev brutalt misshandlad och sedan rånad på sin hund.

Gärningsmannen avlägsnade sig hastigt från platsen med kvinnans blandrashund efter att han misshandlat kvinnan. Man kan tro att det skulle vara tryggt att ha en stor hund med sig då man vistas utomhus på natten men i detta fall var hunden bytet och det som troligen gjorde att kvinnan misshandlades.

Rånades på hunden

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Kvinna misshandlad och rånad på sin hund

 1. Jessica skriver:

  Ja, nu var det jag som råkade ut för detta. Vill bara rätta uppgifterna och berätta att det var min valp på 10v som blev stulen i vad som först var ett ”vanligt” rånförsök, tappade valpen då jag blev slagen…. Sprang efter rånaren och letade i närliggande område, hittade till slut hunden lösspringande mitt på en trafikerad väg…. Hann tänka massor av tankar om vad som skulle hända med honom medan jag sprang, usch… Men nu är han iallafall välbehållen, verkar inte tagit skada, bara matte som fortfarande är uppskakad och mörbultad… Och väldigt arg, kanske sunt iallafall…..?

  • Dog News skriver:

   Hej Jessica,Kul att du tittade in. Men herregud vilken upplevelse, förstår att du kämpade för din hund. Härligt att ni båda mår bra även om det satt sina spår.

 2. Nils Filsing skriver:

  Att först ta reda på fakta, innan man låter fingrarna skriva vad de vill på tangentbordet… Kan (kanske) vara något att tänka på i framtiden?

  • Dog News skriver:

   Nils Filsing> Dog News baserar sig oftast på tidningsartiklar, på detta sätt får vi också många gånger reda på mycket mera än artikeln står för:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.