Hund räddade husses liv

Jack Russel terriern Kiko käkade upp husses tå som middagsmat, vilket skulle visa sig vara det bästa hunden någonsin gjort, han räddade livet på sin husse.

Husse hade haft ont i sin tå en längre tid men inte vågat gå till läkaren, då ingrep hunden Kiko på sitt eget lilla vis, han käkade helt enkelt upp en bit av husses infekterade tå medan husse sov ruset av sig efter ett krogbesök.

Det blev ilfart till sjukhuset då husse vaknade upp av att hela tån var ett öppet stort sår, men det skulle visa sig att Kiko hade varit en räddande ängel. Man upptäckte nämligen typ 2-diabetes hos Kikos husse vilket skulle kunnat döda honom om han inte fått behandling.

Hunden åt upp tå och räddade liv

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hund räddade husses liv

  1. Ewa. skriver:

    Hundar är fantastiska =))

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.