Hjälp Djurambulansen att synas, hjälp dem få in fler stödmedlemmar!

vet-group.gif

Vilka är vi och vad gör vi

Djurambulansen är en ideell förening bestående av en grupp människor som inget hellre vill än att se till djurens välbefinnande. När polisens resurser eller allmänhetens kunskap/förmåga inte räcker till finns vi där för att hjälpa djur i nöd. Djurambulansen finns tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar.

Vår viktigaste uppgift är att rädda liv och minska djurens lidande vid en olycka. Genom ambulansens existens säkerställs en korrekt hantering av ett stressat eller skadat djur. Vi samarbetar med polisen och räddningstjänsten i Göteborg och står till tjänst för våra medlemmar och allmänheten över hela Västra Götalandsregionen. Inne på http://www.djurhjalp.se/ kan ni följa vår blogg för utryckningar.

Grunden till Djurambulansen lades i början av 2008 och föreningen utvecklas ständigt med hjälp av stödmedlemmar och sponsorer

Vad behöver vi

Vi tar årligen emot tusentals samtal angående djur i nöd i Västra Götaland och vårt mål är att bli rikstäckande. Detta kan vi enbart göra med hjälp av sponsorer och stödmedlemmar.

Som stödmedlem i Djurambulansen betalar man 250kr/år och får då: Två fria körningar vid akut sjukt eller skadat djur, medlemskort samt tillgång till medlems sidor på djurhjalp.se Överskott av pengar går till att finansiera hjälp för övergivna, upphittade och skadade djur.

Vad kan ni göra

Hjälp Djurambulansen att synas, hjälp oss få in fler stödmedlemmar! 

Visst låter det intressant!

Kontakta oss jerker.lundin@djurhjalp.se   redan idag så har ni alla papper ni behöver inom ett par dagar.

Vänliga Hälsningar

Pernilla Malmenlid /Djurambulansen

0733 999 112

Telnummer Vid akuttransport

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.