Helsjukt – kvinna med livstids hundförbud tillåts ha hundar

Vi har tidigare skrivit om en kvinna som är dömd till livstids hundförbud i Norge pga svårt fall av vanvård på sin kennel, där man kunde finna kadaver från hundar i gödselstacken och döda hundvalpar i frysen. 

Kvinnan har nu flyttat till Sverige och startat upp på nytt på en gård där hon åtminstone i dagsläge har en hund men för avsikt att skaffa flera. Hur kan det vara möjligt att en dömd person kan få tillstånd att skaffa sig hund genom att flytta över gränsen från Norge till Sverige?

Svårt fall av vanvård på kennel i Norge

Kommunalråd oroad över dömd hundägare

Det är en konstig situation

Hade döda hundvalpar i frysen

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 svar på Helsjukt – kvinna med livstids hundförbud tillåts ha hundar

 1. Pia Lindgren skriver:

  Totalt vansinne, Sprid det vidare, så här får det INTE gå tillPia.

 2. Dog News skriver:

  Detta inlägg har blivit läst över 1200 gånger inom de första 24 timmarna sedan vi lade upp det. Bra att så många som möjligt får vetskapen om kvinnan som vanvårdade ihjäl ett stort antal hundar i Norge och som nu startar upp en ny verksamhet i Sverige:( Hjälp oss att stoppa henne, sprid detta till alla era hundvänner och bekanta.

 3. Pingback: Norska djurplågaren tände eld på hunden Rocky |

 4. Pingback: Skriv under – Stoppa den norska djurplågaren |

 5. Josefine skriver:

  MEN KAN NI SKRIVA HENNES NAMN SÅ MAN VET VEM DET ÄR ?!

 6. uffe skriver:

  vad heter hon

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.