Lars Ohly ny Hundminister

Lars Ohly (V) tar upp kampen om kamphundarna och utnämner sig själva till Hundminister ifall de rödgröna vinner valet i höst.

Politikerkollen skriver idag att Lars Ohly som är ägare till en Staffordshire bullterrier och en Jack Russel terrier kommer att ta upp kampen mot kristdemokraternas kamphundsförbud. Lars vill se sig själva som hundminister om de rödgröna vinner valet i höst.

Lars Ohly samlar säkert en hel del röster med detta uttalande, alla ni som är emot kamphundsförbud, här har ni en kandidat att räkna med och rösta på.

Lars Ohly – hundminister

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Lars Ohly ny Hundminister

 1. Spiken skriver:

  Jag har för mig att Stalin också hade en Stafforshire bullterrier. Dessutom har kommunisten Ohly sina väljare med kamphundar i förortsgettona. Detta vet och nu fiskar han röster bland langare och hallickar.

 2. Eva skriver:

  Vad trött jag blir – vad exakt är en kamphund???

 3. Kloker skriver:

  Nu handlar ju valet inte riktigt bara om hundar. Viktiga samhällsfrågor avgörs och då bör hundfrågan inte göras till valfråga alls.

 4. CC skriver:

  Kloker – Är det inte så att samhällsfrågor av olika vikt, kan betyda olika för olika människor då? Jag hade redan innan utfrågningen konstaterat att Ohly har en Staff. (Engelsk) .Redan då, när jag fick reda på det. Var det för mig avgörande. Hans parti ska jag rösta på. För det är den viktigaste frågan för mig.Jag har själv en Amstaff, som är den underbaraste individen som finns.Han har ALDRIG visat agg mot någon varelse – varken hund eller människa.Däremot har han blivit attackerad 4 gånger, varje gång av LÖSA hundar. Han har alltid klarat sig bra, han har aldrig blivit aggressiv i dessa situationer. Skulle förbudet inträda – skulle detta betyda att han ska ha munkorg på sig .. vilket jag är absolut emot – för i helvete ska han försvara sig då? Nej inför strängare regler för LÖSA hundar och de IDIOTER som finns i andra änden av det eventuella kopplet.Vänsterpartiet får min röst för att jag är emot att oskyldiga hundar ska drabbas, jag röstar på vänsterpartiet för att jag kan aldrig någonsin tänka mig att ha en annan hundras än just Amstaff. Jag röstar gärna för att få en HUNDMINISTER – äntligen.. då kanske djurskyddet kan ses över. Som faktiskt Göran Hägglund i Kristendemokraterna en gång tog bort. Tack, Ohly äntligen någon med något sakligt som faktiskt passar just mig. (För jag är varken sjuk, pensionär, har barn, går i skolan, arbetslös, har förmögenhet.. m.m.)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.