Kattägare bet attackerande hund i örat

Cat.gif

Då inget annat hjälpte försökte en kattägare rädda livet på sin katt genom att bita den attackerane hunden i örat.

En blandrashund smög sig in på en kattägares tomt, plötsligt gick hunden till anfall på en av katterna som var ute i trädgården. Hunden slet tag i katten och vägrade sedan att släppa greppet, synen av katten hängandes i hundens mun fick kattägaren att rusa ut ur huset och ge sig på hunden. Då inget annat hjälpte bet kattägaren hunden i örat, men inte ens det stoppade hundens attack. Då hundägaren kom till platsen lyckades man få hunden att släppa katten som tyvärr dog av sina skador.

Siv bet ilsken hund i örat

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.