Kan en hittelön hjälpa till att finna Hija och Doffe?

Amstaffhundarna Hija och Doffe är spårlöst försvunna, senaste iakktagelsen av hundarna var den 13 augusti då ägaren lämnade dem uppbundna utanför Coop Forum på Stenby.

Husses syster har startat en insamling för att få ihop till 15 000 kr i hittelön, hon tror nämligen att det är ett tillräckligt stort lockbete för att någon skall träda fram och berätta var hundarna finns.

Den som vill bidra till hittelönen kan kontakta Sara via hennes hemsidan HÄR

Hittelön räddar Hija och Doffe

VARNING – LÄMNA ALDRIG DIN HUND UPPBUNDEN UTAN UPPSYN PÅ OFFENTLIG PLATS!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Kan en hittelön hjälpa till att finna Hija och Doffe?

 1. Rora skriver:

  Fyfan.

 2. Nina skriver:

  Tragiskt. =(

 3. Lotta skriver:

  Ja tragiskt är det att det finns folk som gör så… men samtidigt blir jag så trött när personer inte lär sig att sluta binda dem så där….hur många gånger händer det inte att hundar blir stulna…Precis likadant med att folk fortfarande lämnar dem i varma bilar….när skall man förstå???? Jag hoppas att de hittar sin ägare igen men känslan säger nej…då de varit borta så länge redan… o må gudarna hoppas att de inte används till Kamp ett tragiskt möte för 2 snälla hundar.

 4. tina skriver:

  Är sååå jävkla trött på dess männsikor nu, dom har tid att sitta och updatera vad mycket det dricks, fram och tebax men att leta hundar och updatera sidor d har dom inte tid med!! och folk som vart med och lat pengar till *hittelön* har blvit uteslutna ur grupper, och det är många som dom bara helt sonika slängt ut!1 Tack för det att vi hjälpte till!!! Detta barkar åt skogen nu, när man är inne och läser derass sidor, dom har 3 sidor på Fb där det uppmanas att folk ska sätta in pengar, 2500 har folk bidragit med hittils!! Nu ska kontot stoppas tycker jag! För säljer man 9 valpar a 6500 kr så får dom in egna medel nu!!! Grejen va att vi ville ge sanna en knäpp på näsan att se till att fixa en hittelön för att få hem hundarna, men hon vissar inget som helst intresse av att sätta in egna medel, utan vill fortsätta med detta konto, så vi alla andra ska betala hittelönen, hon vill inte helt enkelt, för ville hon skulle inte hittelönen ligga på 2500 kr, då skulle den va mycket högre, om dom tex lägger in 7500 kr, så är hittelönen uppe i 10.000 kr direkt! sanna vissar inget som helst angageman om att sätta in pengar!! och efter MYCKET påtryckning så har dom börjat upadaters sidorna, men då har vi fått tjattat om det och hunnit blivit uteslutna!!!! Det är mycket som inte stämmer i sanna historia om hundarna, och sannas vänner gör det bara värre!!! Folka har börjar dragit öronen åt sej och ser detta ur en helt annan synvinkel, hundarna är ute på landet sas det med mamma hija, hur kommer det sej att hon helt plötsligt befann sej i västerås igen och bleb tagen tillsammans med Doffe????? Nej stäng ner Konton NU!!!!! Sätt inte in mera pengar, för nät valparna är sålda ( en del är sålda redan och många tingade) så får dom in drygt 59.000 kr, det finns pengar så dom kan lägga som hittelön själva!!! Om jag säger så här dom som sanna hadde med sej från början, ganska så många, har dom lyckats att vända mot sej själva nu!!!! Folk ser hut otrevliga dom är när man ställer en fråga!! Snäser av en bara!!! detta är inte sriösa ägare, för man får inte para en amstaff förrens i 2 års ålder, och hija parade dom redan i 13 månaden!!!!! Det finns lagar och föreskrifter om detta!!!!

 5. tina skriver:

  Hoppas bara att Hija och Doffe har det bra där dom är, att dom blir väl omhändertagna!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.