Indy gjorde det IGEN, blev far till en valpkull född den 1 i månaden!!!

indy16manader.jpg

Tredje gången gillt, Indy blev far till en kull den 1 september, tre välskapta valpar såg i går dagens ljus.

Indys första kull föddes 1 februari 2010, Indys andra kull föddes 1 maj och Indys tredje kull kom till världen den 1 september!!! Tilläggas kan att Indys far Tigers kull föddes 1 april i år, något magiskt med första dagen i månaden.

Indyvalpar.jpg

Valparna 1 vecka gamla

Jag tror att Indy fattat att det var en speciell dag, matte var gladare än någonsin och har mest pratat i telefon med valparnas uppfödare. 1 svart liten hane, 1 svart liten tik och en orange liten tik diar just nu hos sin mor. Kan knappt vänta med att få se dem växa upp…..är väldigt sugen på den orange lilla tiken…..få se vad som sker längre fram. Lovar att lägga ut bilder så fort som jag får dem.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Indy gjorde det IGEN, blev far till en valpkull född den 1 i månaden!!!

 1. Coquina skriver:

  Skoj med valpar =)

 2. jana-pia skriver:

  Grattis till Indy och den nyblivna mammanJana-pia

 3. Anita Solvik skriver:

  Gratulerer så mye med flott kull etter Indy .Gleder meg til å se bilder av dem <3Grace er på dag 49 i dag , og magen er stoooooor full av liv <3 Gleder meg til de er født ja .Grace hilser sine nyfødte barnebarn og sin stolte sønn <3<3

 4. Dog News skriver:

  Uppdaterat med bilder på valparna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.