Anders Bagges hund i allvarlig olycka

Anders Bagges hund Esther höll på att dö i en fruktansvärd helikopterolycka den 22 augusti, då en helikopter utan tillstånd helt plötsligt landade på Bagges tomt.

Esther som var ute i trädgården blev till sig av uppståndelsen då helikoptern landade, hon reagerade genom att hoppa högt upp i luften mot helikoptern, vars rotorblad höll på att hugga halsen av Esther.Esther fördes med ilfart till djursjukhuset och klarade sig genom ett mirakel med livet i behåll.

Anders däremot blev till sig av oro och har tagit händelsen väldigt hårt, han har förlorat nästan 10 kilo i vikt på två veckor och mått otroligt dåligt. Vi känner djupt med Anders som för övrigt är vår största Idol!

Vi önskar god bättring till både Esther och Anders, krya på er, vi tänker på er<3

Bagge hund fick halsen avskuren

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Anders Bagges hund i allvarlig olycka

  1. Lindalou skriver:

    Galen hund som attackerade helikoptern? Och sedan skulle jag allt bra gärna vilja veta vem som landade med helikopter på hans gräsmatta..

  2. Ewa. skriver:

    Men fy så hemskt !! Ja hundar förstår ju inte faran !! tur det gick bra !!!Håller även med Lindalou,,, vem i helv… var det ?

  3. Svensson skriver:

    Jag vet vem som landa, och enligt honom så flög han en gäst till Anders. Ankomsten var alltså planerad och hunden sprang okopplad fram och hoppa in i stjärtrotorn. Tragisk olycka bara….ingen som gjorde nått fel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.