Basset hund föll från femte våningen – överlevde

bassethund.jpg

Basset hunden är känd för sina stora öron, men att den skulle kunna flyga låter helt otroligt. Men i Norge var det troligtvis de stora öronen som räddade livet på hunden Basse somföll från femte våningen, över 12 meter ned i marken från en balkong och överlevde utan allvarligare skador.

Hunden lämnades ensam i en lägenhet på femte våningen, dörren till balkongen stod öppen och Basse ville troligtvis inte vara ensam hemma i den stora lägenheten. Så han gav sig ut på balkongen för att se om det fanns en möjlighet att ta sig ut, och visst genom att hoppa från balkongen på femte våningen så tog Basse sig ut till friheten.

Hoppet på över 12 meter hade kunnat kosta Basse livet, i stället blev Basse känd som en mirakelhund som klarade av fallet utan allvarliga skador. Veterinären kunde konstatera att Basse var allvarligt chockskadad efter cirkulationssvikt, men utan inre blödningar.

Mirakelhunden flög 12,5 meter

Herfra falt hunden Basse – overlevde Dyrelegen: De er helt utroligt

basset_excited_md_wht.gif

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Basset hund föll från femte våningen – överlevde

  1. Ewa. skriver:

    Vilken änglavakt !!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.