Slog sin hundvalp över nosen – bötfälldes

Den hundägare i Bohuslän som ”tillrättavisade” sin hunvalp genom upprepade slag mot nosen har dömts till 30 dagsböter för djurplågeri.

Den manliga hundägaren erkände att han straffat hunden genom att daska den på nosen se-åtta gånger då den slitit sig och sprungit bort. Hunden hade sprungit i väg och mannen erkänner att han daskade valpen mycket lätt mot nosen sex-åtta gånger för att straffa den. Ett vittne talar om att mannen skall ha slagit valpen upp till 30 gånger!

Bötfälls efter valpmisshandel

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Slog sin hundvalp över nosen – bötfälldes

  1. Liza skriver:

    Den här hundägaren behöver nog hjälp och borde bli fråntagen sin hund – olämplig ägare som låter sin egen okunnighet och ilska gå ut över hunden. En hund som slitit sig och sprungit iväg och sedan får slag kan inte koppla det till ögonblicket den slet sig och sprang iväg utan slagen blir kopplade till ögonblicket innan slagen kom. Det innebär att en hund som kommer tillbaka till ägaren efter att ha varit ute på vift kopplar slagen till att den kommer till ägaren och inte till händelsen dessförinnan. Vilket förhållande tror ni den hunden får till sin ägare, den vill givetvis inte komma till ägaren om den blir bestraffad för att den gör det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.