Hund övergiven i lägenhet i fem månader – åt på sig själv innan den dog

I torsdags uppdagades ett fruktansvärt fall av djurplågeri, en död hund i en lägenhet i Bräcke. Hunden stod uppbunden med en grimma över nosen, i sin kamp mot döden hade hunden börjat äta på sin egen kropp innan den dog.

Hunden var en blandning av Amstaff och Rhodesia Ridgeback, en hund som normalt kräver mycket motion, lämnades ensam i lägenheten av en hundvakt. Hundvakten skall enligt uppgift ha flyttat ut ur lägenheten för fem månader sedan och lämnat hunden ensam. Hunden kunde inte skälla pga nosgrimman men lyckades på något vis äta på sin egen kropp innan den långsamt plågades till döds av svält.

Hund lämnades i låst lägenhet – hittades död efter fem månader

Hund lämnad i fem månader – åt på sig själv innan den dog

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

9 svar på Hund övergiven i lägenhet i fem månader – åt på sig själv innan den dog

 1. Linda Mpili skriver:

  fem månader.. hur kan den överleva så länge utan mat?

 2. Sanne skriver:

  Jag säger FY FAN…med ett hjärta som gråter!

 3. Karelin skriver:

  Det är åt helvete med en sådan här hundägare. Så här behandlar man inte ett djur.

 4. Thullie & Madde skriver:

  Det finns inte ord för detta fruktansvärda som hänt denna stackars hund….vad kan det vara för IDIOT som beter sig något så otroligt grymt mot ett djur, den skyldiga borde skämas och inse att så här gör man inte med någon!!!!!!!

 5. jessica skriver:

  dra åt helvete

 6. maritas5@hotmail.com skriver:

  Skicka henne till mig så ska hon få känna på att inte få mat och vatten och kedja fastt henne vid elementet. Jag blir så ledsen och jag gråter för detta djurplågeri.

 7. tilde skriver:

  Tack dog news för att du säger till om såna saker typ att man ska ha uppsyn för sin hund även om man är hema. Jag har en dansk svensk gårds hund. Jag försöker ha uppsyn för honom hela tiden. Jag vill inte att det ska hända han nånting! Ni kanske känner samma sak för er hund

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.