"Kunglig hovleverantör" fick djurförbud

krona.gif

Kvinna från Lilla Edets kommun som även fött upp Princessan Madeleines hund har nu fått djurförbud utfärdat från länsstyrelsen.

Kvinnan blev tidigare utesluten från Svenska Kennelklubben, hon har trots det fortsatt att driva kennelverksamhet utan tillstånd. Hundarna har vanvårdats, hållits i bur och hästarna har farit illa på kvinnans gård. Kvinnan har också gjort sig skyldig till att införa hundar från Tyskland till Sverige utan giltiga vaccinationer. En annan person från Varberg som har hjälpt kvinnan har nu uteslutits ur Svenska Kennelklubben.

 

Hunduppfödare i Lilla Edet vanvårdade sina djur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.