Är du rädd för att din hund skall bli attackerad av andra hundar?

 

Omröstning, gå in och klicka på länken för att rösta: Är du rädd för att din hund skall bli attackerad av andra hundar?

Så här var resultatet efter 21 svar på omröstningen Är du rädd för att din hund skall bli attackerad av andra hundar?
fnul.se

Inför körkort för alla hundägare

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

14 svar på Är du rädd för att din hund skall bli attackerad av andra hundar?

 1. Liza skriver:

  Det här talar sitt tydliga språk tycker jag. Fast jag inte trodde det så har även jag nu köpt DogDefense och skulle inte tveka att använda det.

  • Dog News skriver:

   Jag har letat i flera Zoo affärer nu, men 3 affärer har slutat sälja Dog Defense. Var köpte du din Liza?

 2. Liza skriver:

  Jag köpte den genom min agility-A1-lärare: http://www.anitaaxelsson.seKolla i hennes webshop

 3. lexfordar skriver:

  Det finns en anledning till att djuraffärer slutat sälja den farliga sprayen, det innehåller kemikalier som används på motorbanorna och våra dragsterbilar och dragster motorcyklar, INGET som ska användas mot djur!!!Det är djurplågeri att använda dogdefens!!!!

  • Dog News skriver:

   Hade varit förbjudet att både sälja och köpa samt använda om det skulle vara djurplågeri

 4. jennie skriver:

  Ni som köper sånt skit och sen använder den på djur är rent ut sagt djurplågare. Hade ni använt den på min hund så hade jag hällt frätande syra över era ansikte. Ska ni plåga min hund,så ska jag fan plåga er!Är ni så rädda att bli överfallna av hundar? Har ni läst tidningarna? Händer fan fler våldtäktsbrott än hundattacker jävla dumhuvud till människor. Ska ni spreja det på förövraren oxå?Ge hunden en rejäll kick på nosen så springer den andra hållet eller varför inte ropa ett bestämt NEJ & sträck fram handen som STOPP. Då kan jag garantera att hunden avbryter. Sen kan ni misshandla ägaren med sprejen istället för det är ju uppenbarligen han som gjort hunden aggressiv!

  • Dog News skriver:

   jennie> OM du kan GARANTERA att hundarna avbryter en attack genom att ”ropa ett bestämt NEJ & sträck fram handen som STOPP” varför tror du att så många hundar blir attackerade då? Inbillar du dig att ingen hundägare har försökt få stopp på attacker genom de du föreslår? Lever du i en drömvärld, tror du på riktigt på dina egna ord? Tror du att vi som blivit attackerade står där och tittar på, tror du att vi inte försökt med alla ”tillåtna” medel att få stopp på attackerna? Men förgäves har så många hundar dött trots våra rop som NEJ och att sticka fram en hand för att sedan själv bli attackerad.

 5. Dog News skriver:

  Dog Defense kommer ut i en ny förpackning alldeles snart, mera info finner ni här http://www.dogdefense.se/bestall.html

 6. Lexfordar skriver:

  Allt som är dåligt är inte förbjudet, och hur du kan göra reklam för en kemikaliskt farlig spray på hundarna, det är väldigt oansvarigt av dig. Läser du ordentligt om sprayen så står det att det uppstår irritationer av sprayen om man inte får bort den omgående. Och Du vill ju ha den som försvar mot din grannes pudel, det är INTE försvarbart! Då finns det andra sprayer du kan överraska hunden med som INTE innehåller Racing-fuel!!

 7. Lexfordar skriver:

  Det hanlar inte om att ge pekpinnar, utan att se till att folk INTE använder sig av Racing-fules på hundar då det ädr djurplågeri och inget annat!!!

 8. tengileye skriver:

  Ni som gnäller på medletHåll ordning på era byrackor så slipper niVa fan gnäller ni över?

 9. erviluca skriver:

  Nej. Jag är nästan aldrig rädd för det. Däremot tycker jag det finns många knasiga hundägare som skriker på både mej och sina hundar, som drar i sina hundars koppel och beter sig allmänt galet. Jag har alltid lust att säga: ”Slappna aaaav! Lugna ner dej! Om bara du slappnar av och låter hundarna i lugn och ro hälsa, så ska du se att allt går bra”, men med alla rädda mattar och hussar så blir också hundarna stressade och rädda och/eller arga. Så alla hundägare: Slappna av!

 10. sthlmcilla skriver:

  Det finns alldeles för många hundägare som ALDRIG skulle få äga en hund. En licens eller körkort skulle vara obligatoriskt så fort man ska skaffa en ny hund. Borde vara lag på att man måste visa upp att man klarar av just den hunden. Alltså intyget ska bara vara för den hunden man bevisat att man klarar av.Ny hund = ny licens

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.