Förlitade sig på länsstyrelsens webtjänst – blev ihjälbiten av varg

b-409952-Animated_Wolf.gif

Knuttes husse förlitade sig på länsstyrelsens webtjänst för var vargar rör sig, webtjänsten visade inga vargar i området. Detta blev hunden Knuttes död, han blev igår ihjälbiten av en varg då han var ute och jagade med sin husse.

Sändaren på hanen i flocken fungerar inte, en vargflock rör sig inte alltid tillsammans, då webtjänsten visade grönt begav sig Kuntte och hans husse sig ut på jakt. Detta visade sig bli den sista gemensamma jakten, för Knutte kom aldrig tillbaka från skogen. Knuttes husse fann hans kropp halvt uppäten, troligen hade varghanen varit framme. I fjol klarade sig Knutte som ett under från att bli ihjälbiten av en varg, den gången stannade det ”bara” vid ett bett, nu är han borta för alltid.

Hunden Knutte blev ihjälbiten av en varg

Vargwebben

Alla märkta vargar på vargwebben

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.