Presentation av Agrias personliga ombud Yvonne Ljungkvist

Presentation av Yvonne Ljungkvist, uppfödare sedan 30 år tillbaka,  och  jobbar som personligt ombud för Agria djurförsäkringar. Då Yvonne själv varit uppfödare i 30 år så har hon mycket gemensamt med uppfödaren. Nedan beskriver sig Yvonne med egna ord:

Som personligt ombud jobbar man direkt mot försäkringstagarna. Både med hund/kattägaren men även ofta mot uppfödarna.
Som personligt ombud finns jag tillgänglig dagar/kvällar och helger…
Det vill säga då kunderna behöver nå oss av ngn anledning.. kanske vill de ha besked om ngt angående sin försäkring, försäkra in sina valpar/kattungar eller så är det så att de små skall flytta till nya hem och uppfödaren vill ge köparen tryggheten att de är försäkrade när de åker ”hemifrån”, vilket ju oftast sker på helgerna.
Att kunna ge den servicen ger en trygghet till dessa uppfödare och det ger mig en inblick i deras tankegångar och är otroligt givande för mig som är uppfödare själv. Ofta sitter vi länge och diskuterar linjer, kombinationer eller bara våra valpar/kattungar. Då jag själv varit uppfödare i 30 år så har man mycket gemensamt.

Fördelen för djurägarna/uppfödarna är också att de har EN kontakt som de alltid kan vända sig till istället för som oftast är, en massa olika varje gång och man får en personlig relation till varandra. Oftast är det så mycket iallafall i samband med valpleveranser att det kan kännas skönt att ha ett ombud som hjälper till med mycket praktiskt vad gäller försäkringarna
Är man som uppfödare med i ABC ( Agria Breeders Club) så hjälper jag som ombud till att de får sina poäng, blir uppdaterade med nyheter och vi kan även mötas personligen på vissa utställningar i Agria montern eller ibland bara rent privat.

Ofta kan jag även hjälpa till med andra saker inom Agria och guida dem till vem de skall prata med i olika ärendet, allt för att göra saker och ting smidigare.
Att man som ombud har tystnadsplikt är ju självklart och det märker man på många som verkligen vill diskutera olika saker med sitt ombud som man kanske tycker är lite känsligt att annars prata med andra uppfödare om.

Kontaktuppgifter till ombud för Agria, Yvonne Ljungkvist:

email: yvonne@alphavilles.se

Tel:  0300-61128 eller 0702-751944     

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.