Ville betala på faktura – nekades veterinärbesök

money%20bag%202.gif

Förra söndagen behövde hunden Zorro besöka veterinären efter att han akut insjuknat i diarré, men matte kunde inte betala kontant och då nekade veterinären besöket.

Veterinären på Norsholms djursjukhus erbjöd dock en tid följande dag, då matte hade ordnat med kontant betalning. Matte och husse är mycket förvånade över bemötandet, men kliniken svarar att de inte kan fakturera sina kunder då det är ett flertal djurägare som satt i system att inte betala sina fakturor.

Vi förstår kliniken, redan på 90-talet började veterinärerna kräva kontantbetalning pga kunder som struntade i att betala fakturan. Det är inte alls något märkligt eller ovanligt med kontantbetalning, snarare ytterst ovanligt med fakturering hos veterinärerna idag.

Ingen veterinärvård utan direkt betalning

Många fakturor blir inte betalda

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.