Nya utställningsregler från 10 januari 2011

Amber WDS.jpg

SKK har från och med den 10 januari 2011 nya utställningsbestämmelser, gemensamma för hela Norden. Bland nyheterna märks bland annat nya kvalitetsbeteckningar, ändrade regler för återbetalning av anmälningsavgiften och strängare regler vad gäller sen ankomst.

Det betyder att de Internationella hundutställningarna i Göteborg i början på januari blir de sista med de gamla reglerna, efter det placeras tex bara 4 hundar i bästa han- respektive bästa tik klassen. Läs allt om de nya utställningsreglerna på SKKs sida HÄR

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Nya utställningsregler från 10 januari 2011

  1. Staffan Göransson skriver:

    Ser ut som att SKK har renodlat och styrt upp bestämmelserna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.