Sparkade ihjäl hundvalp – mannen identifierad

golden.gif

Artikeln om den ihjälsparkade hundvalpen upprörde väldigt många läsare igår, det var starka reaktioner. De flesta var förbannade på mannen som sparkat ihjäl den 10 veckor gamla valpen,  medan de hundrädda försvarade mannen.

Polisen fick in många tips igår och det ledde till att polisen kunde identifiera mannen, som skall ha sagt att hundvalpen gick till attack!!!

Skulle vilja se hur aggressiv och attackerande en 10 veckors gammal gloden retriver kan bli? Ett monster som man måste sparka så hårt att den dör?

Mannen hävdar att valpen attackerade

Hundvalpen dog av sparken – spräckt lever

Jessicas hundvalp blev ihjäl sparkad

Ville bara hälsa på okänd man

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Sparkade ihjäl hundvalp – mannen identifierad

 1. syfte skriver:

  hur kan man? blev berörd till tårar…man kan bara inte förstå hur det är möjligt att kunna göra så!!!Hanna

 2. Benita skriver:

  Jag har svårt att förstå de som försvarar mannen. Hur kan man mena att det är försvarligt att sparka en valp på tio veckor? Hur skulle en sådan liten valp kunna ”attackera” eller skada någon? Jag tycker att detta är otroligt sorgligt. Blir så ledsen när jag tänker på den oskyldiga, livsglada valpen – och arg när jag tänker på vad vissa människor är kapabla till!

 3. Dog News skriver:

  Det är nu konstaterat att valpen dog av skadorna den årdog sig av den rejäla sparken den fick i buken, detta orsakade spräckt lever. Valpen hade inte gått att rädda även om den fått veterinärvård omgående. Man kan också konstatera att det rörde sig om MYCKET kraftigt våld. Behövde verkligen mannen använda en sådan kraft för att skydda sin dotter?

 4. Charlie skriver:

  Skulle väldigt gärna vilja veta vad mannen heter….

 5. Arrami skriver:

  Man måste vara väldigt störd om man använder så kraftigt våld mot en tio veckor gammal hundvalp…väldigt störd!…och jag är glad att jag inte såg händelsen….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.