Hund dog av fetma

85bfdaa782b76268.gif

Var fjärde hund är överviktig enligt ABs artikel, hundägarna vill bara hunden väl genom att ge den en bit godis då och då. Detta kan sluta i katastrof, taxen Lotta i Lidköping omhändertogs i förgår och avlivades pga fetma.

Taxen Lotta gick ett fruktansvärt öde till mötes, hennes ägare bokstavligen matade ihjäl henne, jag har aldrig sett en så fet hund, kolla in bilder på länkarna nedan. Lotta omhändertogs på onsdagen från sin ägare i Lidköping, igår tog en veterinär det svåra beslutet att avliva Lotta. Hon var så fet att det bedömdes som djurplågeri att låta henne leva.

Taxen Lotta blev så fet så hon dog

Övergödd hund tvingades avlivas

Tjock hund omhändertogs

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hund dog av fetma

  1. li5na skriver:

    Men fy.. Stackars hund.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.