Hundägare fälld i Tingsrätten för hundbett

Kristianstads tingsrätt har dömt en kvinna för att hennes hund bet en 14-årig pojke i ryggen, pojken nomineras nu till Svenska Hjältar då han vid tillfället försökte skydda sin lillasyster från att bli biten av hunden.

Hunden var tidigare ålagd att bära munkorg eller koppel, då den tidigare visat sig vara aggressiv, men av okänd anledning lyckades den smita från lägenheten och ut i trappuppgången. Det var i trappuppgången som hunden gick till attack mot en liten flicka, hennes bror ställde sig då i vägen för att skydda flickan, han blev då biten i ryggen.

Domen blev 30 dagsböter för brott mot tillsyn av hundar. Hunden är idag avlivad.

Första tanken var att skydda Selma

Kvinna fälld för hundbett

Kvinna fälld för hundbett HD

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.