Julklappstips till hundälskare

digws-(30).jpg

Nu kan du beställa vackra handgjorda klockor, välkomstskyltar mm med motivet på din favorit hundras. Längst ned finner du länken med mera info.

Välkommenskylt.jpg

Hartsreproduktion efter ett handsnidet original, monterad på en skylt av massiv ek. Hunden är ca 29 cm i längd och skylten är ca 38 x 11 cm stor. Handmålad. Du kan välja att få välkomsttexten på annat språk. Läs mera HÄR

klockapom.jpg

Vackert handgjord väggklocka av massiv ek med din favoritras. Hunden är en tvådimensionell hartsreproduktion av ett original träsnideri. Klockan har guldpläterade siffror och visare. Quartzuret kräver ett enda AA-batteri (ingår ej). Stor och fin väggklocka som passar bra i köket, vardagsrummet eller var du än önskar ha den. Själva klockan finns i ljus eller mörk ek, ange vilket du önskar i valrutan. Storlek är imponerande ca 32 cm i diameter. Läs mera HÄR

newfoundland.jpg

Fler raser finner du HÄR under travande hundar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.