Smekmånad inställd – hunden tuggade i sig passet

pass.gif

Två åriga bassethunden Moses har precis blivit världskändis genom att bita sönder sin mattes pass!! Moses vet nog inte om vilken uppståndelse det blev efter att han ”försiktigt” tuggade på den välsmakande pärmen till passet.

Moses matte och husse bosatta i USA, hade precis gift sig, och skulle åka på en veckas hotellvistelse till Cancun i Mexiko. Trots det trasiga passet lyckades paret ta sig ur USA, men i Cancun blev den mexikanska gränskontrollen misstänksam till Moses bitmärken i passet och skickade tillbaka paret till USA.

Paret kontaktade researrangören som bara konstaterade att de var ledsna men att de inte var deras fel att resan avbröts och att paret därav inte får någon ersättning eller ombokning. Men hör och häpnad, efter att historien läckte ut i pressen så har researrangören ändrat sig, paret kommer att få en ny resa. Detta har blivit en stor PR grej för researrangören som fått publicitet i tidningar välrden över.

Honeymoon Wrecked when dog eats passport

Honeymoon blown when dog eats passport

Hunden tuggade sönder passet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Smekmånad inställd – hunden tuggade i sig passet

  1. Maria skriver:

    Hejsan! Vilken härlig blogg du har! Hundar, är dem inte underbara? :)Du får gärna kika in på min hundblogg och kika lite, där finns det tips, fakta, roligheter och allt möjligt som har med vovvar o göra. 🙂 Säljer även bloggdesigner om du är intresserad. :)Ha en bra dag!Kramar från Maria

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.