Räddade hund ur övertänt hus

En ovanligt snabbtänkt kille i Gällivare lyckades rädda både sig själv och sin pudel från att brinna inne i ett övertänt hus.

Hunden gav tecken till husse att allt inte stod rätt till, då husse öppnade halldörren för att se vad som var fel, bolmade det in tjock svart rök genom dörren. Fort igen med dörren, på med skoteroverollen och in i duschen, han hade även nerver till att blöta ned hunden. Sedan slängde han TVn genom fönstret och tog hunden under armen för att sekunder senare slänga sig ut genom fönstret och möta eldhavet som omgav husväggarna. Det var ett fritt fall på minst fem meter, som ett under så klarade sig både husse och hunden så gott som oskadda,snön dämpade till en del parets håda landning på marken. Huset brann ned till grunden.

Snacka om änglavakt, det är så man får tårar i ögonen.

Räddade sig och hunden från eldsvåda

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Räddade hund ur övertänt hus

  1. nibs skriver:

    vilken sinnesnärvaro, vilken hjälte!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.