Dansk man uppäten av sina hundar

Man har funnit rester av en 42-årig man i hans hus på södra Jylland i Danmark, han skall ha blivit uppäten av sina egna hundar enligt KVP.

Mannen levde ensam med sina hundar sedan han tidigare fått en diagnos om cancer, han hade dock hjälp av hemtjänsten några gånger i månaden. En granne slog larm till hemtjänsten efter att han hört ovanligt mycket oväsen från hundarna, man skickade ut personal som med hjälp av låssmed bröt upp dörren till mannens hem. De möttes av en fruktansvärd syn, mannen skall ha suttit i en stol och mer eller mindre varit uppäten av hundarna. Det skall ha funnits ca 6 hundar i huset, som alla skall ha avlivats samma kväll.

Blev uppäten av sina hundar

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.